Dags att sätta ut trädgårdsmöblerna


Igår kom mina nya utemöbler och de är bara så fina! Vita gammaldags trädgårdsmöbler från Guteform gjorda av svenskt träslag – trädgårdsmöbler i Norrköping lindgrenstraochfritid.se närmare bestämt. Jag gillar verkligen möbler gjorda av svenskt trä och tycker att det är värt att betala lite extra för det. Det här möblerna är faktiskt även tillverkade i Sverige och det ser man inte så ofta. Här kommer jag att sitta mycket i sommar, äta frukost med familjen, duka fram en nygräddad bärpaj och vaniljsås, en lunch med sill och potatis, gud vad jag älskar att det är sommar. En bild på trädgårdmöblerna

trädgård i Norrköping

Vi har en altan på baksidan av huset också, den har vi tänkt att någon gång när vi vunnit på lotto riva och bygga en ny större. Men vi har även en utgång från köket och utanför där är det morgonsol och vore ett perfekt ställe att anlägga en uteplats. Garaget går längs med ena väggen och mittemot utgången finns en friggebod så det är en väldigt skyddad plats med hus på nästan fyra sidor.
Men så kom jag att tänka på att det borde vara relativt lätt för min händige man att lägga stenplattor istället. Det är knappt något gräs där idag så det är inte så att vi förstör en fin gräsmatta.

Och med en fin stenaltan så kommer möjligheter att sätta upp några ljusslingor över och få till den där supermysiga uteplatsen som bara finns i tidningarna.