Frisör får fin stenbeläggning i Kungälv.


Ett jobb jag ser fram emot innebär en tripp till västkusten, Kungälv närmare bestämt. Det är en frisörsalong som ska få en fin stenbeläggning utanför salongen. Jag har planer på att lägga in markbelysning också! Jobbet kom in igår och min chef valde mig som den som ska fixa det. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag är den enda som inte har barn och familj. Därför är det lätt för mig att ta snabba jobb och resa iväg med övernattning. Jag brukar passa på att göra sådana jobb i anslutning till en helg eller ta en semesterdag. Då får man njuta en del av livet samtidigt! Den här gången ska jag hälsa på en kompis i Kungälv och jag tror jag ska be om en klippning hos en frisör i Kungälv, kodeklippet.se. Det är som sagt bäst att passa på när man ändå har chansen. 🙂 På väg dit har jag en leverans av sten också men där stannar jag bara för att lämna av leveransen. Det blir den stora firmabilen och släpvagn. Stensättningen i hos frisören i Kungälv behöver jag inte ha med mig sten till. Dessa kommer jag att hämta från ett närliggande företag.