Konferenslokaler med stengolv och trendig belysning, blir nästa uppdrag.


Nu har jag fått ett uppdrag på ett ställe i södra Sverige som ska inreda sina konferenslokaler. De behöver hjälp med att fräscha upp dem eftersom de har hängt med ett tag. Jag har fått fria händer att inreda dem som jag tycker. Det kan knappast bli bättre eller vad tror ni? Efter att ha sett ritningarna åkte jag ner och besökte anläggningen, för att få ett litet hum om hur deras konferenslokaler såg ut. Min första tanke var att dessa lokaler skulle bli alldeles ypperligt perfekta med stengolv och vissa detaljer i väggarna i samma typ av sten. Ny trendig belysning på det är pricken över i! Detta blir en utmaning att se fram emot! Följ gärna denna länk om du vill veta mer om en annan fin anläggning med konferenslokaler, domle.se. De ligger vackert till på en herrgård i norra Sverige.

Tillbaka till mitt ganska stora projekt med de två stora konferenslokalerna i södra Sverige. Jag har bra kontakt med en duktig stensättare som jag måste ta och kontakta. Han kommer troligen uppskatta detta jobbet lika mycket som jag. Det är extra roligt när man får fria händer. Jag måste förvissa mig om att vissa av mina idéer verkligen går att utföra och då till en rimlig kostnad för kunden. En annan tjej jag känner jobbar som belysningsexpert och hon brukar också följa med mig ut på uppdrag för att ge råd och tips.