Marksten


Labyrint/Troja

Bender Labyrint är en tumlad marksten som finns i många olika storlekar och färger som du kan använda för att anlägga nya miljöer med gammaldags charm. En trappa, en kant, en stödmur och mixade färger, förutsättningar finns för att skapa en personlig utemiljö. Bender Troja hör till samma familj som labyrint men har en skifferpräglad yta i klassiskt format, går utmärkt att kombinera med övriga stenar i vårt storsäljande Labyrint antik-sortiment.

Rustik

Rustik är S:t ERIKS klassiska tumlade marksten som du kan använda både för uteplatsen och garageuppfarten. Den finns i nytt format 200x200x50, grå ljus och grå svart. Stenarna är enklal att lägga och ger den färdiglagda ytan en mycket hög hållfasthet. Blanda gärna nyanserna efter egen smak eller låt slumpen avgöra. Andra tjocklekar finns för tyngre belastade ytor.

Bya-sten

Bya-sten är originalet som fått många efterföljare. Den är också vår STARKA´s mest välkända produkt. Bya-sten bär ålders patina redan från början.

Courtstones

Courtstones ger mjuka former till din uppfart, trädgårdsgång eller uteplats. Med sina blandade format och mjukt kullriga känsla, passar Courtstones lika bra på trädgårdsgången som på garageuppfarten eller uteplatsen.

Bradstone

Bradstone är ett sortiment av plattor, kantsten, mur som genom en speciell tillverkningsmetod fått ett naturstenslikt utseende.

Labyrint/Troja cirkelsten

Bender Labyrint är en tumlad marksten som finns i många olika storlekar och färger som du kan använda för att anlägga nya miljöer med gammaldags charm. Bender Troja hör till samma familj som labyrint men har en skifferpräglad yta i klassiskt format, går utmärkt att kombinera med övriga stenar i vårt storsäljande Labyrint antik-sortiment.

Siena

Siena-sortimentet innehåller stenar och plattor i många olika format som är lätta att kombinera med varandra i spännande mönster