Petterssons Stenhuggeri  


Stenhuggeri – Petterssons Stenhuggeri  

Sten är alltid ett bra alternativ. Hos oss på Petterssons i Trollhättan möts du av ett erfaret och gediget stenhuggeri som kan skapa det unika. Att förse sitt hem med sten i olika varianter är inte bara ett sätt att skapa något unikt utan även något hållbart, stilrent, miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. I vårt stenhuggeri kan vi helt utifrån dina behov och önskemål skapa det unika du alltid drömt om.  

 

Med en lång livslängd 

Natursten i sig är något som gäller för många generationer framåt. Ett material med lång livslängd och som är enkelt att underhålla. Den slitstarka och hållbara kvalitén gör det enkelt för dig både sett till tiden och energin gällande det skonsamma underhållsarbetet. Genom alla år har sten varit ett material att förlita sig på, något som står pall för alla väder.  

 

Skräddarsy din beställning 

Inne i vårt stenhuggeri skapas dagligen något unikt. Utifrån varje kunds behov och önskemål ser vi till att plocka fram skräddarsydda lösningar som gör varje sten till något alldeles extra och ordinärt. Det är med stolthet vi kan erbjuda en enorm bredd och kreativitet inom företaget.  

 

Erfaren och sakkunnig personal 

Receptet bakom framgångssagan i vårt stenhuggeri i Trollhättan är vår drivkraft. Med fantastisk personal kan vi dagligen producera unika och hållbara produkter i sten. Vårt personalteam är lyhörda, flexibla och oerhört skickliga vilket märks i deras dagliga arbete. Specialbeställda produkter inom sten är inte bara en produkt i sig att leverera utan arbetet bakom är ett hantverk grundat på stort kunnande och fingerfärdighet.  

 

Besök vårt stenhuggeri i Trollhättan! 

Låt våra experter hjälpa dig. Hör gärna av dig eller besök oss i vårt stenhuggeri i Trollhättan för att ta del av vårt dagliga arbete. Vi vägleder och inspirerar gärna dig till att skapa något alldeles unikt. Mer information finns på vår hemsida